Çağlayancerit Ziraat Odası

ZOBİS
Çağlayancerit Ziraat Odası > Haberler > İyi Tarım,İlk Yardım ,Hijyen eğitimi ve Tarımsal Destek Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Çağlayancerit Ziraat Odası Başkanlığı tarafından odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen bu toplantıya ;Çağlayancerit Kaymakamımız Sayın Oğuz Cem MURAT’ın da katılımıyla İyi Tarım,İlk Yardım ,Hijyen eğitimi ve Tarımsal Destek Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda çiftçilerimize iyi tarım uygulamaları konusunda bilgiler verildi.Ayrıca ilçemiz Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Feride KEBAPÇI çiftçilerimize ilk yardım ve hijyen eğitimi verdi.

Toplantının devamında Çağlayancerit İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Ahmet TİNGİŞ çiftçileri tüm tarımsal destekler ve bu desteklemelerin önemi hakkında bilgilendirmede bulundu.