Çağlayancerit Ziraat Odası

Çağlayancerit Ziraat Odası > Haberler > TARIM DANIŞMANLARINA EĞİTİM

TARIM DANIŞMANLARINA EĞİTİM

TZOB ve Tarım Bakanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu eğitime Türkiye genelinde Ziraat odalarında istihdam edilen Tarım Danışmanları katıldı.Ankara TZOB OTEL de gerçekleştirilen bu eğitimde tarım danışmanlarının geleceği,sorunları konuşuldu.Bakanlık personelleri bir haftalık süre içinde danışmanlara tekniki eğitimler verdi.

Bu eğitim sonucunda hem tarım danışmanları mesleki teknik bilgi ile desteklendi hemde bölgedeki tarım danışmanları birbirini tanıyıp kaynaşmış oldu.Tarım danışmanları bölgesel temsilciler seçerek sorunlarını tek bir dilden ifade etme fırsatı buldu. Eğitimin son günü sertifika töreni yapılarak eğitim sonlandırıldı. Böyle bir eğitim düzenlenmesini sağlayan başta Tzob Genel Başkanı Şemsi BAYRAKTARA ve Tzob Ziraat mühendisi Neşe Tezer e teşekkürü bir borç biliriz.